رئیس بسیج جامعه زنان کشور:

کوچک شدن خانواده بزرگ‌ترین آسیب به جامعه است

کوچک شدن خانواده بزرگ‌ترین آسیب به جامعه است

رئیس بسیج جامعه زنان کشور در نشست بخش خانواده بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن گفت: تک فرزندی و کوچک شدن خانواده قطعا فرد‌گرایی را ترویج می‌دهد و به جامعه آسیب می‌زند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مینو اصلانی، رئیس بسیج جامعه زنان کشور، با حضور در بخش خانواده بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، گفت: موضوع خانواده یک موضوع مهم، کلان و راهبردی برای کشور است که می توان از ابعاد مختلف درباره آن بحث کرد. باتوجه به اهمیت این موضوع نیز بسیج زنان کشور گام های مهم و اساسی در زمینه تحکیم، تعالی و تقویت بنیان خانواده برداشته است.

وی ادامه داد: اگر واقع بینانه به موضوع خانواده در کشور نگاه کنیم، اگرچه پایه های محکم خانواده همواره جزو شاخصه های اصلی کشور است و بیشتر کشورهای دنیا به ویژه کشورهای جهان اسلام خواستار انتقال الگوی استحکام خانواده از ما شده اند، اما یکسری واقعیت ها نباید نادیده گرفته شود. امروزه آسیب هایی بنیان خانواده را نشانه گرفته است که اگر برای آن چاره ای اندیشیده نشود در این زمینه دچار بحران خواهیم شد. از جمله این آسیب ها می توان به بحث جمعیت خانواده اشاره داشت.

وی افزود: در بحث افزایش جمعیت متاسفانه قوانین به‌صورت کلی اجرا نمی‌شود، اگر آموزش‌های تنظیم خانواده به طور کامل اجرا شود، می‌توان جامعه‌ای بر اساس یک مدل درست را طراحی کرد.

اصلانی با اشاره به خطر کوچک شدن جامعه، تأکید کرد: وقتی خانواده کوچک شد، به تبع آن جامعه نیز کوچک می‌شود، افراد تک بعدی به بار می‌آیند و مهارت‌های زندگی نیز در افراد به دلیل ارتباط کم ایجاد نمی‌شود.

وی با اشاره به این موضوع که مهارتهای ارتباطی ابتدا در خانواده شکل می گیرد، گفت: هرچقدر مهارت های ارتباطی در خانواده تقویت شود، ما در جامعه کمتر با مشکلات ارتباطی و تعاملی روبه رو خواهیم بود.

اصلانی با اشاره به اینکه رسانه ها  در بحث جمعیت نقش مهمی دارند، گفت: اگر بخواهیم وارد بحث جمعیت شویم، نگرانیهای بسیاری در این زمینه وجود دارد. هنوز برخی از قوانین محکمی که در این زمینه پیش بینی شده به مرحله اجرا نرسیده است و ما در نقاط مختلف کشور شاهد اجرای آموزش های تنظیم خانواده به سبک گذشته هستیم.

رئیس بسیج جامعه زنان کشور تصریح کرد: یکی از آسیب هایی که در حال حاضر گریبانگیر جوامع غربی است و موجب فروپاشی خانواده ها در غرب شده، بی توجهی به آموزش مهارتهای زندگی در خانواده و سپردن آموزش این مهارتها به نهادهای اجتماعی مانند مهدکودک ها، مدارس و ... است.

وی درباره فعالیت نهاد‌های اجتماعی، گفت: باید نهاد‌های اجتماعی با خانواده‌ها هماهنگ باشند، اما چیزی که امروز شاهد آن هستیم، این است که خانواده‌ها مجبورند خود را با این نهاد‌ها هماهنگ کنند، در این راه مهد‌های کودک، مدارس و دانشگاه‌ها وظیفه بسیار سنگینی دارند. در حال حاضر تنها ساز و کاری که برای این مشکل وجود دارد، حضور اعضای خانواده در این نهادها و فراگیری تعالیم خاص است.

اصلانی با تأکید بر تربیت مبتنی بر دین، ادامه داد: ما درباره تربیت کودکان و شیوه‌های روز با چالش‌های فراوانی رو به‌رو هستیم، اما مهم‌ترین نکته این است که بهترین شیوه در تربیت کودک تا 7 سالگی همان شیوه تربیتی مبتنی بر دین باشد، شیوه‌ای که کودک را برای بازی و تجربه آزاد می‌گذارد.

رییس بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به موضوع شیوه‌های روز تربیتی، تصریح کرد: می‌توان با بومی کردن شیوه‌های نوین تربیتی در جامعه از علم روز جهان نیز بهره گرفت، ضمن این‌که از شیوه‌های صحیح ایرانی نیز می‌توان استفاده کرد.

وی با اشاره به جایگاه نوجوانان در زمان جنگ، گفت: ما در زمان جنگ شاهد بودیم که نوجوانان ما حتی تا مرز فرماندهی نیز پیش می‌رفتند، از این رو باید توجه کرد که می‌توان از استعداد‌های درونی فرزندان این کشور استفاده کرد.

 

کد مطلب 2857716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha